TempleSpa
TempleSpa

TempleSpa

TempleSpa on totaalne elustiili bränd, mis püüab kaunilt ühte sulatada toodet, filosoofiat ja spad. Inspireeritud Vahemere koostisosadest ja elustiilist, TempleSpa sulab ühte traditsiooonilise loodusteaduse tarkusega.

Asutatud abikaasade tiimi Mark ja Liz Waromi poolt. TempleSpa on tehtud Inglismaal, aga omab tugevaid Vahemere mõjusid. Arendusmeeskond hõlmab doktoreid, ravimtaimekaupmehi ning biokeemia ja dermatoloogia professoreid Šveitsist, Itaaliast ja Ühendkuningriigist, lisaks ka juhtivaid ravimtaimekaupmehi Suffolkis, Inglismaalt.

TempleSpa on professionaalne naha ja keha hoolitsuse sari, aroomiteraapia ja spa ravi, mida täiendatakse, äratatakse ellu ja uuendatakse. Täpsemalt infot saab brändi kodulehelt.

TempleSpa hotellikollektsioon muudab ruumid mini-spadeks. Tekstruurid nagu kašmiir, suurepärast tunnet tekitavad aroomid, naturaalsed koostisosad, ja peen aroomiteraapia jätavad juuksed, keha ja naha pehmeks, puhtaks ja aromaatseks. Puudutage neid hoolduspunkte, mis sisaldavad padja naudingut, ajavahe ellu äratajaid, heaolu komplekte, minibaari kostitust, kohtudes jäämurdjatega, äratuse rituaalidega, isegi TempleSpa kokteili retseptid loovad õige spa heaolu motiivi sõnast "mine".

Vali TempleSpa - luksuslik spa kogemus, mis on inspireeritud Vahemere heaolust.

Aktiivsed filtrid

Jälgi meid Facebookis